navi



2. kesäkuuta 2014

Kesäisiä suunnitelmia

HOX! En tahtonut venyttää listaani liiaksi, joten jätin pois kaikki itsestäänselvyydet, jotka tulee tehtyä joka kesä.


1. Maista erilainen jäätelö jokaista maanantaita kohden
Vanhoihin kaavoihin kangistunut - myönnän sen. Aina ne samat, turvalliset vaihtoehdot - lakritsi, suklaa(nougat), Ässä Mix - toistensa jälkeen, uudelleen ja uudelleen. Haluan tehdä tämän kesän aikana uusia asioita, joten miksei sitten maisteltaisi myös uusia jäätelöitä!

2. Kävele nurmikolla paljain jaloin
Tiedostan kyllä, että jotkut saattavat pyöritellä silmiään tälle suunnitelmalle, sillä suurimmalle osalle se on melkoinen itsestäänselvyys; eihän siihen vaadita kuin sukat pois ja pihalle tassuttelemaan! Omalla kohdallani tämä ei kuitenkaan ole näin yksinkertaista, kun joudun pitämään teippejä oikean jalan päkiässä, eivätkä teipit luonnollisesti pysy jalassa kovinkaan kauaa ilman sukkaa. Paljain jaloin kulkeminen edellyttää siis myös pitkäaikaisen riesani, syylien, lopullista kukistumista - sitä odotellessa.

4. Kuvaa video keskiviikkoisin läpi kesän
Videoiden tekeminen tänne blogiin on pyörinyt mielessä jo pidempään ja jokunen kuukausi sitten kuvailin jopa aloitusvlogin, jota en kuitenkaan saanut ikinä julkaistuksi, kun jänistin. Mielessäni ja postausluonnoksissa pyörii useita sellaisia ideoita, jotka olisi helpompi toteuttaa videoina kuin tekstinä, joten näin kesälomallahan on hyvä ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä toteuttamaan niitä, eikö?



8. Maratoonaa yhteensä 168 tuntia elokuvia ja tv-sarjoja
Mitä olisi kesäloma ilman elokuvia ja tv-sarjoja? Niinpä. Ei mitään. Tästä syystä päätin sitten, että pyhitän lomastani kokonaisen viikon leffoille ja sarjoille, kun nyt niitä voi toljotella hyvällä omallatunnolla ilman ahdistumista tekemättömistä läksyistä ja muista koulujutuista.

10. Vietä sateisena päivänä flashback-päivä
Flashback-päivä on ollut suunnitelmien alla jo pidempään, sillä siitä on vierähtänyt pieni ikuisuus kun olen viimeksi katsonut Disney-elokuvan, pelannut lautapeliä, rakentanut palapeliä tai hupsutellut ja tanssinut sateessa. Joskus on mukavaa hukkua menneisyyden kivoihin asioihin ihan luvan kanssa.

11. Vietä päivä ilman tietokonetta, televisiota ja puhelinta
Tämä kohta on luultavasti koko listani haastavin, mutta haluan kuitenkin yrittää sen suorittamista. Televisioton päivä ei ole minulle mikään ongelma, sillä harvoin sitä tulee katseltua, mutta tietokone ja puhelin...



Millaisia suunnitelmia teillä on kesän varalle?

24 kommenttia

  1. Vähänkö ihana lista! Todella inspiroiva :-)

    VastaaPoista
  2. Hauska lista! Sulla on niin upea ulkoasu, että olisi kiva jos joskus tekisit joitain vinkki postauksia. :) Olisivat varmasti suosittuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana sinä! Kiitos ehdotuksesta, vinkkipostauksia olen kyllä hieman pohdiskellut jo aiemmin, mutta pitää ottaa jokunen oikeasti työn alle. :)

      Poista
  3. Ihania ideoita! Oli pakko kirjoittaa noista muutama itelle ylös :D. Rakastuin sun blogin ulkoasuun ja blogin nimi on kans jotenkin sulonen :).

    http://sunlightinmyeyess.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuistasi, on hienoa kuulla onnistuneensa inspiroimaan toisia. :)

      Poista
  4. Ihana ulkoasu! Toi sun banneri kiinnitti kyllä TODELLA mun huomion. Aivan ihana :') Tää postaus oli tosi kiva, huomaa, että oot panostanut tähän ja koko blogiin ylipäätään! Peukut ylöspäin sulle! :) Ja ylemmän kommentoijan kanssa oon samaa mieltä, että vinkki postauksia vaan ;) Jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanista sanoistasi, tässähän melkein punastuu moisista kehuista. :S Tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  5. Oi että, rakastuin tähän blogiin ja sun tapaan kirjottaa! Tää lista on hirmu kivasti koostettu ja mielikuvituksellinen, erityisesti kohdat 1, 8 ja 10 olivat ihania c: Mulla on muuten jäätelöiden kanssa sama, otan aina saman maun (lakritsi) enkä koskaan koita mitään uutta etten vain pety D: ehkä otan saman tavoitteen tälle kesälle kuin sä, kiitos siis ideasta! Ja vielä pakko sanoa että tämä ulkoasu on aivan upea, tosi paljon ihania yksityiskohtia :3 ja blogin nimi on suloisimpia mitä olen vähään aikaan nähnyt, sain juuri inspiraatioita piirtämiseen...

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos! Hauska kuulla, että samat, tutut jäätelöt maistuvat muillekin! Mahdollisuus pettyä uuteen jäätelöön on varmaan itsellänikin se syy, miksi ne samat jäätelöt tulee aina kerta toisensa jälkeen valittua. Ei ole kivaa, jos jäätelö ei vastaakaan oletuksia. :( Hih, kiva kuulla, jos onnistuin inspiroimaan, linkitähän ihmeessä tuotoksesi tännekin päin, jos sen julkaiset! : )

      Poista
  6. Mullakin on ollut jo pitkään harkinnassa toi lista, mut en tiedä, et mitä siihen kirjoittaisin! Sain paljon inspiraatiota siihen tästä sun listasta, ton jätskijutun mäkin haluaisin toteuttaa! Muuten, aivan ihana ulkoasu sun blogilla! Taisit saada uuden lukijan :-)

    xoxoidajaoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisten ihmisten, jotka eivät ole edes yrittäneet koota vastaavaa listaa, on vaikea kuvitella, miten haastavaa se oikeasti on - mullakin oli joissakin kohdissa ongelmia mitä kirjoittaisin ja miten muotoilisin tavoitteeni! Välillä piti pitää luovaa taukoa jätskin kanssa. :D Kiitos kehuistasi, tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  7. luin jostakin juuri tämmösestä listasta ja aattelin ite toteuttaa tän iha täs lähipäivin, mut vaa 50 juttuu toisin ku sulla! kirjottelen aina puhelimeen kaiken maailman ideoita joita pitäis tehä nii pääseepä kasaamaan neki nyt jotenki kivasti :) mut hei ihanaa kesää sulle!

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhelin on tosiaan hyvin kätevä ideoiden tallettamiseen, harrastan samaa itsekin. :) Kiitos kommentista ja ihanaa kesää myös sinne! ♥

      Poista
  8. Tää on niiin ihana postaus ! täytyy itekkin tehä tämmönen saman tapainen. Itellä on tosin suunitelmissa toistaiseksi lähinnä vain työntekoa. Juhannuksena haluaisin lähtee jonneksin saaristoon juhlimaan sitä, mutta saas nähdä saanko porukan kasaan :)

    http://ohleopardd.blogspot.fi/
    http://ohleopardd.blogspot.fi/2014/06/snake-dress.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista - teehän ihmeessä oma lista. On hauskaa päästä stalkkailemaan, mitä ihmiset aikovat puuhailla tänä kesänä. Sun juhannussuunnitelmat kuulostaa oikein kivalta, eikä töissäkään ole valittamista - kelpaisi minullekin. :D

      Poista
  9. tosi kiva postaus! toi oli hieno ko kirjotit myös selvennykset :) kiva blogi muutenkin!

    http://wazalawazayo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että pidit postauksesta ja blogistakin. Kiitos kommentista. :)

      Poista
  10. kivoja suunnitelmia ja kiva postaus! :)

    http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ihanasti toteutettu postaus, humaa että panostat kyllä blogiisi! :) Kivan kuuloisia suunitelmia, hyvää kesää! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi ja hyvää kesää myös sinne! :-)

      Poista
  12. Ihania kesäsuunnitelmia sulla :) Itsekin tekaisin tän tyylisen postauksen, johon heitin 50 juttua, mitä yritän tänä kesänä toteuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista, näitä postauksia tuntuu olevan kovasti liikkeellä nyt. :)

      Poista

Mikäli kommentoit yli vuorokauden vanhaan tekstiin, älä pelästy, kun kommenttisi ei tulekaan heti näkyviin saatuasi "kommentti lähetetty" -viestin: se ei ole kadonnut tyhjyyteen, vaan odottaa hyväksymistäni.