navi



2. tammikuuta 2014

Uusi alku

Bryan Adams - Here I Am


Uusi vuosi, uudet kujeet - kliseistä, tiedän sen. Joka tapauksessa halusin nyt uuden vuoden kunniaksi lakaista kaiken vanhan piiloon ja aloittaa puhtaalta pöydältä, koska yön pimeimpinä tunteina nyt vain tuli sellainen tunne, että nyt olisi hyvä hetki karistaa menneisyyden pölyjä pois hartioiltaan, ennen kuin taakka käy liian painavaksi. Suurimmat möröt on siis piilotettu toistaiseksi vaatekaapin pohjalle ja sängyn alle vuodelaatikkoon, mutta voi olla, että kevään kuluessa raotan ikkunaa ja yksi kerrallaan nämä möröt pääsevät vapauteen.

It's a new world, it's a new start
It's alive with the beating of young hearts

Minä olen Hanna, täysi-ikäinen neitokainen Oulun suunnalta, joka etsii omaa paikkaansa tässä maailmassa haluten nähdä kaiken ja vielä vähän enemmänkin, matkata maailman ääriin ja toteuttaa siinä sivussa unelmansa. Matkani on tosin vielä aivan alkutekijöissä, vasta oikean polun etsimisessä, sillä lukion viimeinen vuosi juoksee loppuhuipennustaan kohti, eikä minulla ole aavistustakaan, minne suuntaan kulkuni tämän kevään jälkeen.

Voisin selittää monen tuhannen sanan verran asioista, joista pidän ja joista en pidä, musiikkimaustani ja ajanviettotavoistani sekä muusta sellaisesta, mutta ehkä näin ensimmäisessä postauksessa on parempi pysyä "lyhyestä virsi kaunis" -lausahduksessa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti musiikki, lukeminen ja kirjoittaminen, mutta vapaa-aikani kuluu myös valokuvaillessa ja kuvia muokkaillessa sekä Retu-koiran seurassa.

Tämä on minun blogini ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi seurailemaan höpötyksiäni ja ottamaan osaa keskusteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli kommentoit yli vuorokauden vanhaan tekstiin, älä pelästy, kun kommenttisi ei tulekaan heti näkyviin saatuasi "kommentti lähetetty" -viestin: se ei ole kadonnut tyhjyyteen, vaan odottaa hyväksymistäni.